Start
Historie
Glas in Lood
BrandSchilderen
Fusing
Glaszetten
Timmeren
Contactinformatie

Glaszetter Purmerend

Voor een goede glaszetter in Purmerend en omgeving neemt u contact op met Brandt Glaszettersbedrijf.

Glaszetter Purmerend

Brandt Glaszettersbedrijf is en erkend glaszettersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij kunnen allerhande glaszet werkzaamheden voor u verrichten. Van begin tot einde, van idee tot uitvoering. Of het hierbij gaat om nieuwe werkzaamheden, of vervangende, of verbouwende maakt voor Brandt Glaszettersbedrijf niet uit. Alles wat te maken heeft met het plaatsen van glas en wat daar om heen hangt, zoals het afwerken van de kozijnen, het afhangen van deuren en ramen, voeren wij tot volle tevredenheid uit. Dat maakt ons de ideale glaszetter in Purmerend en omgeving.

Meer dan een glaszetter Purmerend

Behalve bovengenoemde glaszet werkzaamheden biedt Brandt Glaszettersbedrijf meer dan een willekeurige glaszetter uit Purmerend of omgeving. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in glas in lood. Dat wil zeggen dat u een geheel eigen draai kunt geven aan uw ramen en deuren. Als u daar prijs op stelt, kunnen wij uw huis of bedrijf verfraaien met, eventueel samen met u speciaal ontworpen, glas in lood. Uiteraard is de keus aan u en wat u ook kiest, gewoon glas of glas in lood, u kunt er van op aan dat Brandt Glaszettersbedrijf goed werk aflevert.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u hier kijken, wilt u meteen een offerte, neemt u dan contact op via telefoonnummer 0653 25 39 74 bgg. 0229 - 551977.Glas in lood Amsterdam, Glas in lood Haarlem, Glas in lood Hilversum, Glas in lood Noord Holland, Glas in lood reparatie, Glashandel Haarlem, Glaszetter Amsterdam, Glaszetter Hoorn, Restauratie glas in lood

 

 


Start | Historie | Glas in Lood | BrandSchilderen | Fusing | Glaszetten | Timmeren | Contactinformatie

© Langglas 2010 Glaszetter Purmerend

Bij problemen met of vragen over deze website kunt u contact opnemen met Site Beheer.
Laatst bijgewerkt: 22 juli 2010.