Start
Historie
Glas in Lood
BrandSchilderen
Fusing
Glaszetten
Timmeren
Contactinformatie

Glashandel Haarlem

Bent u op zoek naar een glashandel in Haarlem? Dan heeft u een goede aan Brandt Glaszettersbedrijf.

Glashandel

Haarlem is een van de plaatsen waar Brandt Glaszettersbedrijf regelmatig werkzaamheden verricht. Brandt Glaszettersbedrijf is een erkend glaszettersbedrijf dat allerlei soorten glas kan zetten, van klein tot groot tot supergroot met gebruik van kranen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij prima werk afleveren, voor particulier en bedrijf, voor standaard glas en bijzonder glas, voor simpele werkzaamheden en ingewikkelde werkzaamheden. Wat uw wensen ook zijn, op het gebied van glashandel Haarlem zijn wij uw man. Kijkt u hier voor de mogelijkheden.

Meer dan een glashandel Haarlem

In tegenstelling tot de naam, doet Brandt Glaszetterij nog meer dan alleen glaszetten. Afgezien van het timmeren, verwijderen en vervangen van kozijnen en het afhangen van ramen en deuren dat wij uiteraard in combinatie met het glaszetten voor u kunnen doen, biedt Brandt Glaszettersbedrijf iets speciaals. Wij zijn namelijk ook glas in lood specialist. Dat betekent dat als u behoefte heeft aan iets anders, iets bijzonders, wij u daarbij kunnen helpen. Wij kunnen niet alleen glas in lood ramen voor u plaatsen maar deze ook voor u ontwerpen.

Dus voor een glashandel in Haarlem met iets extra’s neemt u contact op met Brandt Glaszettersbedrijf via telefoonnummer 0229 - 551977 of via de mail.Glaszetter Amsterdam, Glaszetter Hoorn, Restauratie glas in lood, Glaszetter Purmerend, Glas in lood Amsterdam, Glas in lood Haarlem, Glas in lood Hilversum, Glas in lood Noord Holland, Glas in lood reparatie

 

 


Start | Historie | Glas in Lood | BrandSchilderen | Fusing | Glaszetten | Timmeren | Contactinformatie

© Langglas 2010 Glashandel Haarlem

Bij problemen met of vragen over deze website kunt u contact opnemen met Site Beheer.
Laatst bijgewerkt: 22 juli 2010.