Start
Historie
Glas in Lood
BrandSchilderen
Fusing
Glaszetten
Timmeren
Contactinformatie

Glas in lood Haarlem

Glas in lood in Haarlem nodig? Glas in lood atelier Brandt is degene die u zoekt.

Mooi glas in lood

Haarlem en omgeving kan gebruik maken van de diensten van Glas in lood atelier Brandt. Wij zijn een ervaren en erkend glaszettersbedrijf en hebben ons gespecialiseerd in glas in lood ramen. Glas in lood, in Haarlem of waar dan ook, geeft een pand of een woning net een beetje meer uitstraling en laat het meer opvallen dan een gebouw met gewoon glas. Uiteraard wilt u niet alleen mooie ramen of deuren, u verwacht ook dat deze goed geplaatst worden. Glas in lood atelier Brandt zorgt voor alle elementen. Niet alleen kunnen wij bijzondere glas in lood ramen speciaal voor u ontwerpen, wij zorgen ook voor vakkundige plaatsing van de ramen. Voor een aantal voorbeelden van ons werk kunt u hier kijken.

Specialist in glas in lood: Atelier Brandt

U kunt ervan op aan dat wij als erkend glaszettersbedrijf ons werk verstaan en kwaliteit afleveren. Dat gaat op voor het leveren en plaatsen van gewoon glas, het timmerwerk dat samenhangt met raam- en deurkozijnen en het afhangen van ramen of deuren. En dat geldt in het bijzonder voor ons glas in lood werk. In overleg met u kunnen wij namelijk speciale glas in lood ramen ontwerpen waarna wij met de plaatsing hiervan, uw huis of bedrijf helemaal áf maken.

Dus als u op zoek bent naar ramen van glas in lood in Haarlem of omgeving, dan belt u ons voor informatie of een offerte. Ons telefoonnummer is 0229 - 551977Glas in lood Hilversum, Glas in lood Noord Holland, Glas in lood reparatie, Glashandel Haarlem, Glaszetter Amsterdam, Glaszetter Hoorn, Restauratie glas in lood, Glaszetter Purmerend, Glas in lood Amsterdam

 

 


Start | Historie | Glas in Lood | BrandSchilderen | Fusing | Glaszetten | Timmeren | Contactinformatie

© Langglas 2010 Glas in lood Haarlem

Bij problemen met of vragen over deze website kunt u contact opnemen met Site Beheer.
Laatst bijgewerkt: 22 juli 2010.