Start
Historie
Glas in Lood
BrandSchilderen
Fusing
Glaszetten
Timmeren
Contactinformatie

Glas in lood Amsterdam

Voor glas in lood Amsterdam hoeft u maar een naam te kennen: Glas in lood atelier Brandt.

Glas in lood

Amsterdam is een mooie stad, met veel mooie panden die nog mooier zijn geworden door hun glas in lood ramen. U denkt misschien dat glas in lood ouderwets is, of uit de tijd. Niets is minder waar. Glas in lood blijft een prachtig, tijdloos fenomeen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, u kunt kiezen voor ‘oude’ ontwerpen als religieuze afbeeldingen of familiewapens, maar ook onderwerpen als uw hobby, gebruiksvoorwerpen etc. behoren tot de mogelijkheden. Kijkt u hier voor wat voorbeelden.

Glas in lood atelier Brandt

Voor glas in lood in Amsterdam of omgeving neemt u uiteraard contact op met Glas in lood atelier Brandt. Wij zijn gespecialiseerd in glas in lood ramen in alle soorten en maten. Niet alleen kunnen wij deze ramen voor u maken en plaatsen, we kunnen ze ook, in overleg met u, ontwerpen. Dat heeft tot gevolg dat u niet alleen een raam heeft dat precies bij u past, maar dat ook nog eens uniek is. Particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar glas in lood in Amsterdam nemen dus contact met ons op, voor een uniek, origineel resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mailt u ons voor informatie of bel met 0229-551977.Glas in lood Haarlem, Glas in lood Hilversum, Glas in lood Noord Holland, Glas in lood reparatie, Glashandel Haarlem, Glaszetter Amsterdam, Glaszetter Hoorn, Restauratie glas in lood, Glaszetter Purmerend

 

 


Start | Historie | Glas in Lood | BrandSchilderen | Fusing | Glaszetten | Timmeren | Contactinformatie

© Langglas 2010 Glas in lood Amsterdam

Bij problemen met of vragen over deze website kunt u contact opnemen met Site Beheer.
Laatst bijgewerkt: 22 juli 2010.